Uvode se čarter letovi iz Amsterdama do Tivta

Dodajte komentar

Najveći holandski turoperator TUI Holandija uvrstio je ponudu crnogorskih hotela u svoj katalog za 2016. godinu po prvi put nakon kraja 80-tih godina, a Crna Gora će, nakon gotovo 30 godina, biti direktno povezana čarter letovima iz Amsterdama do Tivta, dva puta nedjeljno od maja do oktobra, saopšteno je na sajmu turizma Vakantiebeurs 2016 u Utrehtu, u Holandiji.

Na ovom sajmu je i predstavljena turistička ponuda Crne Gore, a Žak Krijnen ispred TUI Holandija upoznao je prisutne sa ponudom hotela budvanske, barske, kotorske, tivatske i herceg-novske rivijere, kao i sa kompletnim izletničkim programom Crne Gore.

Na ovom događaju koji je organizovao TUI Holandija u saradnji sa Nacionalnom turistickom organizacijom Crne Gore, prezentacije su održali i predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Budve.

NTOCG je u saradnji sa turističkim organizacijama Bara, Budve i Tivta na sajmu organizovala dnevne prezentacije kompletne turističke ponude na holandskom jeziku, a na štandu voju ponudu su predstavili i HG Budvanska rivijera, Montenegro Stars Hotel Group i turistička agencija Montenegro Reizen.

Sajam Vakantiebeurs okuplja preko 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji Beneluksa. Posjetioci ovog sajma kao najčešće razloge za obilazak navode odabir i informisanje o destinaciji prije rezervacije putovanja.

cdm.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *