Spark.me 2016 se zahuktava! Džon Bredford prvi potvrđeni učesnik

Dodajte komentar

Spark.me, jedna od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja 2016. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja.

Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Nakon uspješnog organizovanja konferencije ovog tipa tri godine za redom, sa preko 1.300 učesnika i 50 međunarodno priznatih govornika, kompanija doMEn poziva javnost i medije da se 28. i 29. maja 2016. godine u Bečićima pridruže regionalnoj poslovnoj eliti.

Među onima koji su, prethodnih godina, nastupali na Spark.me konferenciji su svjetski poznati predavači kao što su Pankadž Gemavat (jedan od vodećih svjetskih autoriteta u oblasti globalne strategije i TED govornik), Kristofer Fabian (suosnivač odjeljenja za inovacije u okviru UNICEF i jedan od 100 najuticajnijih ljudi na svijetu 2013. godine prema časopisu „Time”), Skot Berkun (autor nekoliko globalnih biznis bestselera, koji je održao preko 500 predavanja širom svijeta), Alf Ren (jedan od najboljih profesora menadžmenta, preduzetništva i inovacija u Evropi), Dejvid Armano (direktor za globalnu strategiju u Edelmanu, najvećoj nezavisnoj PR agenciji na svijetu) i Peter Sunde (suosnivač The Pirate Bay, popularnog veb sajta koji indeksira BitTorrent fajlove),

Jon Bradford - photo - 1Prvi potvrđeni Spark.me 2016 predavač je Džon Bredford, jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi. Bredford je suosnivač F6S (startap zajednice koja okuplja više od milion startapova i njihovih osnivača, te na svojoj online platformi pruža informacije o resursima koji su im potrebni za razvoj) i Tech.eu (tehnološkog bloga koji na jednom mjestu donosi novosti i priče o evropskoj tehnološkoj industriji). Angažovan je kao mentor brojnih startap akceleratorskih programa širom svijeta, od Montreala do Moskve. Ranije, Bredford je tri godine bio izvršni direktor Techstarsa u Londonu, jednog od najboljih startap akceleratora na svijetu. Organizatori Spark.me najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih velikih imena međunarodnih govornika koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu na koji su pronašli svoju iskru inspiracije i ostvarili uspjeh.

Iako je konferencija zakazana za sami kraj maja 2016. godine, kotizacije možete kupiti već sada na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Puna cijena karte je 250€, ali je organizator u utorak, 22. decembar, u prodaju pustio ograničenu količinu od 100 karata po specijalnoj promotivnoj cijeni od 80€, odnosno 50 studentskih karata po cijeni od 50€. Na kartama je moguće naknadno promijeniti ime (prenijeti ih na drugu osobu), ali ih nije moguće refundirati. Iskustva iz prethodne tri godine su pokazala da za konferenciju vlada ogromno interesovanje i da svi žele da što prije osiguraju svoje učešće. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Najavljujući Spark.me 2016, Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn, naglašava: “Kompanija doMEn ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži marketing i internet zajednicu u regionu, i podstakne razvoj crnogorske poslovne i startap scene. Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svijesti o savremenim modelima poslovanja, i mogućnostima interneta kroz edukaciju, takmičenje i druženje”. Više o Spark.me možete saznati na zvaničnom sajtu konferencije, na adresi www.spark.me.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *