Societe Generale banka Montenegro i EFSE: Preko 600 kredita za adaptaciju stanova

Dodajte komentar

Evropski fond za jugoistočnu Evropu i Societe Generale banka Montenegro pokrenuli su partnerstvo za poboljšanje dostupnosti sredstava za stambene kredite za domaćinstva sa niskim primanjima u Crnoj Gori kroz kredit od 10 miliona eura, koji će Fond obezbijediti banci.

Kredit će služiti za finansiranje više od 600 dodatnih stambenih kredita i kredita za adaptaciju domova u cijeloj zemlji.

– Pravo je zadovoljstvo udružiti se sa tako snažnim partnerom u sektoru finansiranja stambenih kredita kao što je Sosiete ženeral, ne bi li se obezbijedilo toliko potrebno finansiranje stana, odnosno adaptacije doma – rekla je predsjednica borda EFSE-a Monika Bek.

Societe Generale banka Montenegro sa svojih 20 ekspozitura u zemlji teži da bude referentna banka za odnos sa svojim klijentima, prepoznata na tržištu, bliska klijentima i izabrana zbog svog kvaliteta i posvećenosti svojih timova, kazali su iz ove banke.

Prema njihovim riječima, odnos koji gradimo sa klijentima nije samo profesionalan, već i savjetodavan.

– Nadamo se da ćemo sa podrškom Fonda omogućiti klijentima da ostvare svoje životne planove i time podržati budućnost Crne Gore – kazao je glavni izvršni direktor banke Miroslav Hiršl.

Dan

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *