Coolpad proizvodi od sada dostupni i u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Na svjetskom tržištu trenutno postoji oko 1.000 brendova pametnih telefona, ali je tek odnedavno na evropskom tržištu prisutan jedan od prvih 10 igrača. Coolpad, 7. najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu i 4. u Kini, prisutani na crnogorskom tržištu i može se nabaviti u okviru Telenor ponude. 

Coolpad Porto. Prelijep dizajn,tanak i brz, sve u jednom kućištu!

Coolpad Portojesmart telefon dijagonale ekrana od4,7 inča,na ivicama tanak je 4,8 mm, dok mu je kućište 7,9 mm, što ga čini jednim od najtanjih telefona dostupnih na tržištu.  Zakrivljena ergonomska poleđina i veoma laki materijali, čija težina iznosi svega 119 grama, čine ovaj telefon pravim umjetničkim dijelom.

Porto black

– Inovativno, materijala mekanog poput bebine kože, kućište telefona Coolpad Porto,napravljeno je od indijskog oraha! Ovaj ekološki materijal nije samo dobar za vaše zdravlje, već i za izgled telefona, jer vam ni u jednoj situaciji neće ostajati otisci prstiju na njemu. Porto će biti dostupan u crnoj i bijeloj boji – kazali su iz kompanije.

Prednja kamera od 5 Mpx i glavna kamera od 8 Mpx sa opcijom LED osvetljenje,objezbeđuju fotografije visokog kvaliteta. Sa Portom, savršen noćni selfi postaje stvarnost, jer je Coolpad napravio kameru koja propušta više svjetlosti, ima f/2.2, BSI senzoršto će učiniti da više vaših prijatelja bude na slici pomoću širokougaonog sočiva od 28mm. Cool za selfi i cool za prijatelje, zar ne? Sve što je potrebno je da se nasmijete, a kamera će uslikati selfi bez pritiskanja bilo kojeg tastera. Ukoliko selfi nije dovoljan, uvijek možete snimiti 1080p FullHD video.

Porto Front L

– Ne dozvolite da vas tanko kućište zavara, jer ovaj ultra tanki Porto je super brzi 4G LTE telefon koji vam pruža brzinu preuzimanja podataka o kojoj svi maštaju. Možete se opustiti gdje god da ste i gledati svoju omiljenu TV emisiju, slušati bilo koju pjesmu, pozvati prijatelje preko video poziva ili se priključiti striming revoluciji u svako doba. S obzirom da ste se udobno smjestili, šta mislite o mijenjanju kanala pomoću Coolpad telefona? Ili, možda ipak želite da promijenite temperature na klima uređaju? U samo tri jednostavna koraka, vi ćete kontrolisati svaki kućni uređaj koji koristi infra-reddaljinsku kontrolu, jer vam Porto to omogućava – navode iz kompanije.

Ukoliko očekujete dan pun obaveza, uvijek možete koristiti opciju štednje energije i bićete sigurni da vam se baterija telefona Porto od 1800 mAh neće isprazniti.

Coolpad Modena.Zabavljanje nikad nije bilo tako cool.

Igranje igrica, gledanje video snimaka ili samo pokazivanje fotografija prijateljima nikada nije bilo tako zabavno, kao što je sada sa smart telefonom Coolpad Modena, čija dijagonala ekrana iznosi 5,5 inča. Pomoću naprednog 64-bitnog, četvorojezgarnog procesora Qualcomm Snapdragon 410 iAdreno™ 306 GPU, Modenačini3D gejming jednostavnim.

Modena gold_2side

Ovaj brzi 4G, LTE dual SIM telefon omogućava vam da se prebacujete sa jedne mreže na drugu kada god poželite. Idealan je za one koji su uvijek u pokretu i koji žele da vide omiljene sadržaje na velikom iprosvjetljenom svjetlom ekranu. Sa premium dizajnom, nevidljivim ramom, 8,6 mm tankim kućištem, zakrivljenom poleđinom, Modena je dostupna u bijeloj, crnoj i zlatnoj boji.

– Coolpad Modena je cool za bilježenje specijalnih trenutaka kamerom od 8 Mpx iopcijom LED osvjetljenja, ili snimanje 1080p videa visoke definicije. Kako biste postigli WOW efekat na svojim slikama, obavezno isprobajte opcijudodavanja šminke (makeup correction), opciju noćnog snimanja, HDR ili smile capture – kazali su iz kompanije.,

Modena_2side

Baterijaod 2500mAh omogućiće gejmerima i onimakojisu u pokretu da uživaju u opcijama koje ima telefon Modena donosi.

– Ovo nije kraj priče o ovim telefonima, iPorto i Modenaimaju pametne opcije, tako da određenu aplikaciju možete pokrenuti iz stand-by moda, pritiskom samo jednog slova: da biste pokrenuli opciju pozivanja, pritisnite „c”, da biste pokrenuli internet pretraživač, pritisnite „e”, da biste pustili muziku, ukucajte „m”. A tu je i opcija duplog klika na Coolpad ekran, što će aktivirati telefon – kažu iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *