Porto Montenegro na nautičkom sajmu u Antigvi

Dodajte komentar
Porto Montenegro

Kompanija Adriatic Marinas predstavila je svoj nautički proizvod, matičnu luku za superjahte i luksuzno naselje Porto Montenegro u Tivtu na Nautičkom sajmu za čarter jahte u Antigvi na Karibima, koji je održan od 4. do 10. decembra, saopšteno je iz Porto Montenegra.“Taj B2B nautički događaj okupio je međunarodne brokere, agente i zastupnike jahting industrije, ukupno 88 izlagača koji su u čarter ponudi imali jahte i superjahte, oko 150 brokera i preko 180 kompanija koje se bave nautikom”, navodi se u saopštenju.

Na tom sajamskom nastupu, koji je bio odlična komunikaciona platforma za predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru, kruzing-okruženja Crne Gore, ali i Boke Kotorske kao nove čarter destinacije na Jadranu, ostvareni su mnogi poslovni kontakti i dogovori.

“Povratne informacije brokera i agenata su fantastične, predstavili smo im prednosti koji će im biti glavni argument kada Crnu Goru i Porto Montenegro budu svrstali u svoju novu omiljenu jahting destinaciju na Mediteranu, istakao je Bili Kanjeljas, menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *