Kreće m:tel novogodišnja ponuda za kablovsku televiziju i internet

Kompanija m:Tel od danas  kreće sa novogodišnjom ponudom za kablovsku televiziju i Internet. Iz kompanije m:tel poručuju da ukoliko postanete korisnik BOX paketa i čeka vas Samsung Led TV 40” i, kako navode, nevjerovatni benefiti.

Svi koji se u ovoj promotivnoj akciji odluče za BOX pakete, pored Samsung Led TV –a, u okviru odabranog paketa dobijaju najbolju ponudu TV kanala, neograničen Internet, fiksnu i mobilnu telefoniju, uz jedan račun za sve usluge.

“Uz BOX trio 2 za mjesečnu pretplatu od 24,99 eura, korisnici dobijaju neograničen Internet (8M po maksimalnoj brzini), usluge fiksne telefononije i Osnovni TV paket sa preko 150 kanala. Uz BOX trio 3 paket korisnici za 31,99 eura mjesečno, dobijaju neograničen Internet (čak 15M po maksimalnoj brzini), usluge fiksne telefonije i Osnovni TV paket sa preko 150 kanala. Uz BOX all 4 paket za 34,99 eura mjesečno, korisnici dobijaju neograničen Internet (8M po maksimalnoj brzini), usluge fiksne telefononije, mobilni paket sa 1000 minuta u m:tel mreži i Osnovni TV paket sa preko 150 kanala”, kazali iz m:tel-a.

Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Promotivna kampanja podrazumijeva plaćanje naknade za priključenje u iznosu od 150 eura.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Check Also

Korona kriza i avio-saobraćaj

Tužni dani za avio kompanije i najteži dani u 100 godina postojanja industrije avio-saobraćaja uzrokovala …

5 KOMENTARI

 1. Prosto kao fora i fazon, jer kad odete u njihovu poslovnicu a tamo saznate da se gata u solju koji dio grada ima MTel kabl ili nema, je smijesni preveliki marketing.
  Sad je jasno zasto TCom nije u panici, jer ovi mogu da ugroze samo mali segment trzista i to u urbanim sredinama, a i tamo veoma djelimicno.
  Sad je vec jasno da ovo nije investicija od 30 miliona eura, nego mnogo manje.

  • Ovo je investicija od 30 miliona bilborda.
   Uvijek se u reklamama obraćaju sirotinji, a i prostori su im najjeftinije uređeni.
   Inovacija = 0.

 2. Smiješno, živim u zgradi iza Alpe bara i nemaju signal, navodno pravni problemi!? A tako sam želio da se otkacim od telekoma!!! A da stvar bude gora zelenih nema uređaja!!! Hahaha

 3. I ovo 150eura je pretpostavljam neka greška

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *