Za sat i po razgrabljeno 10.000 ulaznica za Exit!

Dodajte komentar

Tačno u podne počela je globalna prodaja ulaznica za Exit Avanturu, koju i ove godine čine festival Exit u Novom Sadu i Sea Dance u Budvi. Za samo sat i po fanovi iz cijelog svijeta su putem onlajn prodaje razgrabili prvih 10.000 najpovoljnijih ulaznica!

Najviše ulaznica prodato je u Srbiji i Crnoj Gori, a više hiljada inostranih posjetilaca već je potvrdilo svoj dolazak u Novi Sad. Prednjače posjetioci iz Velike Britanije, Holandije, Francuske, Belgije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, a zabilježene su prve prodate ulaznice u Australiji i Argentini.

Najpovoljnije ulaznice sada su rasprodate i trenutno se u prodaji nalazi ograničen broj ulaznica za  sa 65 odsto popusta u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture. Tokom ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit dobiće i poklon ulaznicu za Sea Dance.

Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova, po čemu je Exit i poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.

Exit Avantura počinje sljedećeg ljeta na Exit festivalom koji se održava od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, posle čega se žurka nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *