Nova ponuda za pripejd i postpejd korisnike Crnogorskog Telekoma

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom pripremio jenovu ponudu za pripejd i postpejd korisnike. Uz novu pripejd tarifu ”Tako lako” razmjena utisaka, lajkova, informacija, emotikona, ne prestaje.

Uz svaku dopunu bilo kojim iznosom od sada korisnici dobijaju 2.000 minuta ka dva broja iz bilo koje mreže u Crnoj Gori (odabrani brojevi mogu se mijenjati jednom u 30 dana) i 1 GB data protoka, saopštili su iz kompanije Telekom.

Kako su kazali iz kompanije, navedene povoljnosti važe sedam dana u nacionalnom saobraćaju.

“Po sopstvenoj volji, korisnici produžavaju benefite dopunom. Iznos dopune ostaje na računu. Ponuda ne važi za prepaid2prepaid dopune”, dodaju iz te kompanije.

Takođe, za pripejd korisnike u ponudi je i pametni telefon Alcatel Pixi 3 (4) po cijeni od 39 eura. Ponuda uključuje, objašnjavaju oni, pripejd sim karticu sa tri eura kredita i u 12 narednih mjeseci po tri eura dopune, koji važe 7 dana u nacionalnom saobraćaju. Ponuda ne važi za pozive ka specijalnim brojevima.

“Postpejd korisnici od sada mogu uživati u neograničenim pozivima i SMS porukama ka Telekom mreži. Uz novu postpejd ponudu, omogućen je i šest mjeseci neograničen internet u nacionalnom saobraćaju. Važi za nove korisnike Smart Plus paketa uz ugovor od 12 mjeseci i uz kupovinu jednog od smart telefona (HTC Desire 320, Sony Xperia Z5 Compact, Sony Xperia M4 Aqua, Samsung Galaxy S6 Edge+) koji su u ponudi, na 24 rate”, istakli su iz Crnogorskog telekoma.

Sve promotivne ponude važe do 31. januara 2016.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *