Američka privredna komora organizovala predavanje o content marketingu

Američka privredna komora u Crnoj Gori (AmCham Montenegro), u saradnji sa kompanijom Represent Communications Crna Gora, organizovala je danas predavanje za svoje članove na temu content marketinga. Predavanje  je držao dr Borislav Miljanović, osnivač i izvršni direktor Represent System-a, koju čine specijalizovane agencije Represent Communications u Beogradu i Podgorici, RealTime Clipping i poslovni portal i magazin Biz Life. Na predavanju je ocijenjeno da je  komunikacija bitno drugačija danas, a upotrebom content marketing strategije kompanije ostvaruju bolje odnose sa potrošačima i kreiraju svoj imidž.

Članovi Američke privredne komore učili su o najnovijim trendovima u svijetu komunikacija i marketinga, koji se prvenstveno baziraju na upotrebi sadržaja (content-a). Imajući u vidu koliko se medijsko okruženje promijenilo, naročito sa razvojem novih tehnologija, klasična komunikacija više nije tako efikasna. Dr Miljanović ističe da se content marketing  zasniva na dijeljenju iskustva, razmišljanja i osjećanja, koji doprinose stvaranju odnosa između kompanijskog brenda i potrošača. Dobar content mora imati elemente dobre priče, kako bi ostvario postavljene komunikacijske ciljeve. Najvažnija promjena koju je donio content marketing je u tome što je danas komunikacija dostupna svima, a to otvara brojne mogućnosti za razvoj biznisa.

Predavanju je prisustvovalo više od 30 predstavnika kompanija članica Američke privredne komore. Radionice i predavanja sa ekspertima iz zemlje i regiona usmjerene ka edukaciji i unapređenju poslovnih vještina zaposlenih, predstavljaju jedan od mnogih benefita koje Američka privredna komora obezbjeđuje svojim članovima.

Content Marketing

Check Also

Početak sezone smanjio broj nezaposlenih za tri odsto

U Crnoj Gori je na kraju juna bilo 46.160 nezaposlenih, tri odsto manje nego u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.