Tarik Telaćević izvršni direktor Prve banke, Vladimir Bulatović se iz ZIRAAT vratio u Komercijalnu banku

5 komentara
Nekadašnji izvršni direktor Hypo Alpe-Adria-Banke, Tarik Telaćević, nedavno je postavljen na mjesto Izvršnog direktora poslovnog područja upravljanja poslovnom mrežom Prve banke Crne Gore AD.
Tarik Telaćević je do prije dvije godine obavljao funkciju izvršnog direktora za komercijalne poslove u Hypo Alpe-Adria-Banci, koju odnedavno kontroliše konzorcijum koji čine američki investicioni fond Advent International i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD).
Pored Telaćevića, izvršni direktori Prve banke Crne Gore su još i Darko Radunović (Glavni izvršni direktor), Milorad Pavlek (Izvršni dir. poslovnog područja upravljanja poslovnim odnosom sa klijentima) i Nataša Martinović (Izvršni dir. poslovnog područja upravljanja rizicima i podrška poslovanja).
ziraat_bankaZIRAAT – KOMBANK transferi
Svega 4 mjeseca se na poziciji Izvršnog direktora u Ziraat banci AD zadržao Vladimir Bulatović, koji je na tu poziciju došao u julu mjesecu iz budvanske Komercijalne banke AD. Nedavno je Bulatović napustio Ziraat banku i ponovo se vratio na mjesto izvršnog direktora Komercijalne banke AD Budva.
Na upražnjeno mjesto izvršnog direktora Ziraat banke postavljen je Goran Bakić, koji je do skoro bio Direktor sektora operacija u ovoj banci. Inače, Bakić je takođe doskorašnji kadar budvanske Komercijalne banke, a ranije je radio i u Centralnoj banci Crne Gore. Pored Bakića, Glavni izvršni direktor Ziraat-a u Crnoj Gori je i dalje Mustafa Şenman.
Komercijalna banka ad budvaŠto se Komercijalne banke AD Budva tiče, nedavno je za Glavnog izvršnog direktora umjesto Vojke Tripković (koja je tu funkciju obavljala od februara mjeseca) postavljen Zvonko Peković, nekadašnji izvršni direktor za poslovanje sa stanovništvom i operativne funkcije. Pored Pekovića i Bulatovića, izvršni direktor  za finansije i računovodstvo i upravljanje rizicima  je Vesna Petrović.
Bankar.me
Podijeli ovaj članak
5 Komentara
  • Prosto je krah bankarskog sektora da se minus pravi u maloj banci u Budvi a de se prave rokade sa ljudima koji prave taj gubitak… Ali, dok CB CG daje sagalsnost na formu a ne na sustinu, vrticemo se u krug.

    A imajuci u vidu kako su u Hypo nasljednici g-dina Telacevica pokazali se dramaticno nesposobnijim, mozda banka koja kuburi sa kvalitetnim kadrom, Prva, zavrsi na pouzdanijim finansijskim osnovama, posebno pravnim i rizicnim.

    • Žao mi je što neko jako paušalno komentariše navode ovog teksta, pogotovu što ne poznajem nijednu Milu K.
      Ukoliko bi se gospodja/gospodjica predstavila punim imenom rado bih joj dao lični komentar.
      Ukoliko je pak u pitanju muško koje se krije iza ženskog pseudonima, neću trošiti riječi.

      s poštovanjem svim čitaocima

      Vladimir Bulatović

    • Žao mi je što neko jako paušalno komentariše navode ovog teksta, pogotovu što ne poznajem nijednu Milu K.
      Ukoliko bi se gospodja/gospodjica predstavila punim imenom rado bih joj dao lični komentar.
      Ukoliko je pak u pitanju muško koje se krije iza ženskog pseudonima, neću trošiti riječi.

      s poštovanjem svim čitaocima

      Vladimir Bulatović

  • Pausalno ili ne, rezultat Komercijalne Banke ad Budva 09.2014 dobit 1,6 miliona eura , 09.2015 gubitak 200 hiljada eura . Izvor CBCG…..

    • A kako je generisana dobit u 2014….stucanjem cega…..koji poslovni sektori su tome doprinijeli. Svakako siroka tema za razmatranje ali cu rado uci u polemiku o tome.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *