Seminar u Baru: “NIJE SVE U KAMATI, NEŠTO JE I U NAKNADI”

Dodajte komentar

NVO Institut za finansijsko i kreditno savjetovanje u saradnji sa NVO Biznis start-up centar Barorganizuje seminar na temu “NIJE SVE U KAMATI, NEŠTO JE I U NAKNADI”.  Seminar će se održati 14. decembra 2015.  sa početkom u 10 časova u Biznis start-up centru u Baru.

Seminar se organizuje u sklopu projekta ”Finansijska edukacija nije za ocjenu” koji sprovodi NVO Institut za finansijsko i kreditno savjetovanje i namijenjen je pravnim licima tj. prije svega zaposlenima u preduzećima, čije radno mjesto podrazumijeva saradnju sa bankama (unutrašnji i devizni platni promet).

Praksa je pokazala da klijenti banaka, što iz neznanja, što iz nezainteresovanosti, plaćaju za usluge obavljanja domaćeg i ino platnog prometa više nego što bi realno trebalo. Cifre govore da sve poslovne banke godišnje obračunaju čak preko 60.000.000€ naknade.  Cilj seminara je pokazati na koje načine možete smanjiti troškove za obavljanje usluga platnog prometa, i na taj način direktno uticati na poslovni rezultat. Konkretnim primjerima, sa konkretnim ciframa, želimo pokazati kako treba da koristite određene bankarske priozvode.

Na dnu stranice je agenda seminara kao i formular za prijavu. Popunjeni formular je potrebno dostaviti na e-mail [email protected] i [email protected] do 10. decembra 2015. godine.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima, kao i za dostavljanjem pitanja molimo Vas da nas kontaktirate putem navedenog e-maila, ili putem kontakt telefona 067 60 90 94 ili 069 111 821

AGENDA

PRIJAVA

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *