Porto Montenegro u trci za najbolju marinu za superjahte 2016.

Dodajte komentar
Porto Montenegro

Marina Porto Montenegro ponovo je u konkurenciji za prestižno godišnje priznanje Najbolja marina za superjahte 2016, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA). “Kao nosilac ovog priznanja i za tekuću 2015. godinu, u oštroj međunarodnoj konkurenciji, tivatska marina još jednom potvrđuje i opravdava ovaj status izvrsnošću usluge i konzistentnosti u jahting usluzi. Nagrada se dodjeljuje marinama koje posjeduju akreditaciju Zlatna sidra, a vlasnici plovila i zakupci vezova glasaju u kategorijama: Britanska marina na obali, UK ostrvska marina, Internacionalna marina i Marina za superjahte”, navodi se u saopštenju.

Pobjednik za 2016. godinu biće proglašen na London Boat Show-u u januaru.

“Praksa dodjeljivanja Zlatnog sidra podrazumijeva kategorizaciju od jednog do pet zlatnih sidara, pri čemu je Pet zlatnih sidara nagrada najvišeg ranga, te obilježje izvanrednog uspjeha u svim segmentima rada marine, što marina Porto Montenegro opravdava od 2011. godine. Cilj TYHA asocijacije je da nautičarima obezbijedi i preporuči marine izuzetnog kvaliteta, u kojima će dobiti najviši nivo usluge”, stoji u saopštenju.

Glasanje traje do 30. novembra tekuće godine, a za Porto Montenegro mogu glasati svi vlasnici koji posjeduju brod bilo koje dužine, putem linka  http://www.marinaoftheyearawards.com.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *