Societe Generale Montenegro: Za bebe rođene tokom nedjelje štednje po 400 eura

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro i ove godine učestvuje u akciji koju povodom Nedjelje štednje Centralna banka Crne Gore organizuje u saradnji sa komercijalnim bankama, te će za djecu rođenu u nedjelji štednje, od 31. oktobra do 6. novembra, na štedni račun otvoren u Banci, deponovani iznos od 400 eura biti oročen na godinu dana.

Kako je saopšteno iz Societe Generale banke Montenegro, nakon isteka tog perioda, roditelji koji su otvorili račun u Banci, mogu podići novac ili ga opet deponovati.

“Glavni i izvršni direktor banke Miroslav Hiršl potpisao je danas Sporazum o realizaciji akcije sa Centralnom Bankom Crne Gore, kojim su se obje strane obavezale da će donirati po 200 eura. Za otvaranje tog štednog računa jedan od roditelja treba da Banci, kod koje želi da otvori račun, dostavi fotokopiju ličnih karti oba roditelja i original izvoda iz matične knjige rođenih za dijete za koje se otvara štednja”, precizira se u saopštenju.

Ukoliko žele, roditelji u Societe Generale banci Montenegro mogu za svoju djecu otvoriti i Sože štednjicu.

“Taj proizvod omogućava postepeno uvećavanje uloga, kroz mjesečne uplate od minimum pet eura sve do 18. rođendana djeteta, kada dijete, tada već punoljetna osoba, može iskoristiti štednju za nastavak školovanja ili za neke druge namjene, po sopstvenom izboru”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *