Prihod Telenora manji šest odsto

Dodajte komentar

Prihod Telenora Crne Gore u trećem kvartalu 2015. umanjen je za šest odsto, dok se baza pretplatnika povećala za tri odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine, saopštila je generalna direktorka kompanije Sandra Štajner.

Ona je rekla da je ekonomsko okruženje u Crnoj Gori i u trećem kvartalu bilo puno izazova, što se, kako navodi, odrazilo na cjelokupno tržište telekomunikacija, kao i na naše finansijske rezultate. 

“Nepredvidivi pravni okvir i dalje predstavlja prepreku daljem razvoju poslovanja“, rekla je Štajner.

Uprkos tome, dodaje ona, Telenor je  ostao posvećen tržišnom razvoju i uspio je da, kako kaže, ostvari dobre finansijske rezultate slušajući potrebe svojih korisnika i nastojeći da im pruži kvalitetne i raznovrsne usluge.

“U skladu s tim, nastavili smo da ulažemo u mrežne kapacitete i postali prvi i jedini operator u Crnoj Gori koji pruža usluge 4G interneta u romingu pomoću 4G/LTE roming servisa. S obzirom na to da telekomunikacije predstavljaju snažan pokretač savremenog digitalnog društva, Telenor će nastaviti sa uvođenjem inovacija koje obezbjeđuju vrhunsko korisničko iskustvo“, zaključila je Štajner.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *