Montenegro Airlines uvodi još jedan let do Ljubljane

Dodajte komentar

Montenegro Airlines MA u cilju boljeg povezivanja Crne Gore i Slovenije i trenda rasta slovenačkih turista, prvi put tokom zime uvodi još jedan let za Ljubljanu iz Podgorice. Let će biti organizovani svakog utorka u 16 sati i deset minuta.

“Tako će avioni nacionalne avio kompanije saobraćati za Ljubljanu tri puta sedmično i to utorkom, petkom i nedjeljom. Ka ovoj destinaciji letovi ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom obavljaće se u saradnji sa slovenačkom kompanijom Adria Airways”, navodi se u saopštenju MA.

Iz kompanije su kazali da će, prema zimskom redu letjenja, avioni MA počeće da saobraćaju od nedjelje, do 26. marta naredne godine.

“Iz Podgorice za Beograd letovi će se obavljati dva puta dnevno svim danima, a srijedom, četvrtkom i petkom čak tri puta dnevno na relaciji Podgorica – Beograd”, rekli su iz MA.

Iz Tivta za Beograd avioni MA saobraćaće jednom dnevno i to utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom, odnosno dva puta dnevno, ponedjeljkom, četvrtkom i subotom.

“Crna Gora je sa prijestonicom Austrije svakodnevno povezana tokom zimske sezone, čemu doprinosi saradnja sa austrijskom kompanijom Austrian Airlines. Avioni Montenegro Airlinesa letjeće ponedjeljkom, srijedom i subotom, dok će se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom saobraćati avionima Austrian Airlinesa”, rekli su iz MA.

Što se ostalih destinacija tiče, avioni MA tokom zime letjeće tri puta sedmično za Frankfurt i Cirih i to srijedom, petkom i nedjeljom.

“Avioni nacionalne avio kompanije će letjeti za Rim takođe tri puta sedmično i to utorkom, petkom i nedjeljom, dok će se ka ovoj destinaciji letovi ponedeljkom, četvrtkom i subotom obavljati u saradnji sa italijanskom avio kompanijom Alitalia”, kazali su iz MA.

Prema Parizu će se po zimskom redu letjenja saobraćati tri puta sedmično, dok će se ka Moskvi saobraćati četiri puta sedmično iz Tivta.

Iz MA su saopštili da tako sadržajnim redom letjenja daju svoj puni doprinos povezivanju Crne Gore sa svim važnijim evropskim centrima tokom cijele godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *