Miomir M. Mugoša novi direktor Poreske uprave

Zamjenik šefa podgoričkog odbora Demokratske partije socijalista DPS Miomir M. Mugoša biće danas na sjednici Vlade, najvjerovatnije imenovan za vršioca dužnosti direktora Poreske uprave, pišu današnji štampani mediji.

Mugoša će na toj funkciji zamijeniti profesora Ekonomskog fakulteta Milana Lakićevića, koji je sredinom septembra podnio neopozivu ostavku na mjesto direktora PU.

Lakićević je na čelo Poreske došao početkom 2013. poziciju.

Prije nego što je postao zamjenik šefa podgoričkog DPS-a, Mugoša, koji je po struci pravnik, bio je načelnik Komunalne policije, a potom i sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada.

Izvor: cdm

Foto: Vijesti

Check Also

Veliko priznanje za MTEL Austrija: Najveća srpska investicija u Evropskoj uniji dobila nagradu za kvalitet mobilnih tarifa

Kompanija MTEL Austrija, najveća srpska investicija u Evropskoj uniji, prepoznata je kao ozbiljan igrač na …

One comment

  1. Steta sto se nije opet izabrao kandidat koji nije politicki i partijski poslusnik, kao sto je bio prof lakicevic. PU je najvaznija institutcija odrzavanja finansijske discipline, ali izgleda je prevagnulo da je vaznije da se mjere sa Vijestima nego da se razvijaju stvarni kapacitete, unutarnji i spoljnji, ove vazne institucije. Bice da ce kao i Marinovic, biti direktor par mjeseci i ostaviti haos, koji ce se onda opet morati sredjivati. Mada je dosta nesredjenog ostalo i iza profesora Lakicevic,a jer mu nije bilo dozvoljeno da stvarno sredi stanje do kraja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.