Pet najboljih poslovnih aplikacija za koje mnogi nisu čuli

Dodajte komentar

Sajt Webiot je izdao listu pet najboljih poslovnih aplikacija za koje mnogi nisu čuli. Smatraju da je njihova lista bolja od drugih jer su aplikacije besplatne, nove i nećete naići na stalno pominjan Skype i Dropbox.

1. Bitrix 24

Ovo je alat unutar jedne platforme za ljude preko 35 godina koji rade sa mušterijama, upravljaju projektima, rade u kol-centrima, u virtuelnim kancelarijama, koji su na visokim pozicijama i potpisuju razne dokumente, marketing i drugo. Kod ove aplikacije postoje tri izuzetno dobre stvari. Prvo je regulisanje odnosa sa mušterijama i zaposlenima. Drugo, saradnja, planiranje i upravljanje projektom. Treće informacioni sistem ljudskih resursa. Najjednostavnije rečeno, ova aplikacija je poslovna platforma. Potpuno je besplatan za 12 korisnika. Dostupan je za iOS, Android, Web, Unix, Linux, Windows i MacOS.

2. Qwilr

Malo je teško objasniti na kom principu radi ova aplikacija ukoliko je nikada niste probali. Ona zapravao pretvara svaki poslovni dokument u interaktivnu internet stranicu. Ovo je odličan način da stvorite lijepu prezentaciju za svoje klijente ili izvještaj za investitore. Ova aplikacija ima velike potencijale, a napravili su je bivši članovi Google-a.

3. Wave accounting

Ova moćna računovodstvena platforma je potpuno besplatna. Ono što je odlična stvar je usluga skeniranja koju možete uraditi jednostavno svojom kamerom na mobilnom telefonu dodavanjem njihove aplikacije Receipts by Wave. Za razliku od drugih aplikacija koje sa bave samo izdacima, ova računovodstvena platforma može da se koristi i kao platni spisak i za fakturisanje.

4. Bizagi

Ovo je aplikacija koja besplatno rješava poslovne probleme i koju koristi više od 500.000 korisnika širom svijeta. Manja preduzeća ne vode mnogo računa o procesima, standardima i procedurama ali ukoliko imaju tendenciju da rastu, ova aplikacija im je prijeko potrebna.

5. Schedulehead

Ovo je odličan servis za pravljenje rasporeda za zaposlene. Dokle god ga koristi deset korisnika i jedan administrator on je besplatan i obuhvata baze znanja i slanje mejlova. Neka vaši zaposleni budu u stanju da prate svoj i vaš raspored i da ga uredno ažuriraju.

Bizlife

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *