Business Cafe prvi put u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Business Cafe, koji prvi put u Crnoj Gori organizuje Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj IPER iz Podgorice, održaće se četvrtak u Hard Rock Cafe-u u Podgorici.

Tema prvog Business Cafe-a je “Da li se preduzetnik rađa ili stvara“, a gost će biti uspješna preduzetnica iz Hrvatske, autor besteler knjige Sam svoj gazda i idejni tvorac koncepta Business Cafe-a, Kristina Ercegović.

“O tome kako uspjeti u modnoj industriji i slijediti svoje snove govoriće crnogorski modni kreator, Marina Banović Džuver. A osnivač i izvršni direktor NALL International-a, dobitnik nagrade za najboljeg menadžera i kompaniju u jugoistočnoj Evropi 2013. godine, Jovan Lekić, sa posjetiocima će podijeliti svoju uspješnu preduzetničku priču”, navodi se u saopštenju IPER-a.

Sponzor Business Cafea je Laurus Slow Spa, jedna od najuspješnijih kompanija za wellness i spa usluge, sa svojim prirodnim proizvodima za njegu tijela i mirisnim esencijama za osvježavanje prostora.

Business Cafe je najpopularnije poslovno okupljanje preduzetnika i onih koji to žele postati sa ciljem razmjene kontakata i informacija, dijeljenja poslovnih iskustava i podsticanja na pokretanje sopstvenog biznisa.

To je događaj gdje se postojeći i budući preduzetnici, kroz pozitivne uspješne preduzetničke priče, inspirišu i ohrabruju za pokretanje i uspjeh u sopstvenom biznisu i putem umrežavanja se sklapaju nova poslovna prijateljstva i poslovi.

Do sada je organizovano više od 40 događaja u šest gradova regiona, sa više od deset hiljada gostiju, 100 uspješnih preduzetničkih priča i četiri miliona eura vrijednosti sklopljenih poslova. Poslovanje Business Cafe-a se uskoro proširuje i u druge države Evrope i Azije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *