Katarina Bulatović nova izvršna direktorica Deloitte Podgorica

Novi izvršni direktor Deloitte Podgorica je Katarina Bulatović koja ima preko 13 godina iskustva u pružanju profesionalnih usluga u oblasti revizije finansijskih iskaza i finansijskog savjetovanja i prvi je revizor u Crnoj Gori sa članstvom u Udruženju ovlašćenih računovođa Velike Britanije (Association of Certified Chartered Accountants, United Kingdom).

Katarina Bulatović je Predsjednik Upravnog odbora Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham), Potpredsjednik AmCham Komiteta za sivu ekonomiju, sa prethodnim iskustvom kao član Upravnog odbora AmCham od 2009. do 2013. godine.

Deloitte je globalno najveća mreža nezavisnih društava članica koje pružaju usluge revizije, poreskog, poslovnog i finansijskog konsaltinga iz različitih djelatnosti koja globalno ostvaruje preko US$ 35 milijardi prihoda godišnje sa više od 200,000 zaposlenih u preko 150 zemalja svijeta.

Kancelarija Deloitte je otvorena u Podgorici u julu 1998. godine, a prije toga, Deloitte je bio široko prisutan u Crnoj Gori preko svoje kancelarije u Beogradu koja je pokrivala tržište Crne Gore više od 3 godine.

Check Also

Bez građevinske dozvole 44.148 objekata u Crnoj Gori

Podaci iz katastarskih evidencija pokazuju da je u Crnoj Gori 44.178 objekata bez građevinske dozvole, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *