Katarina Bulatović nova izvršna direktorica Deloitte Podgorica

Novi izvršni direktor Deloitte Podgorica je Katarina Bulatović koja ima preko 13 godina iskustva u pružanju profesionalnih usluga u oblasti revizije finansijskih iskaza i finansijskog savjetovanja i prvi je revizor u Crnoj Gori sa članstvom u Udruženju ovlašćenih računovođa Velike Britanije (Association of Certified Chartered Accountants, United Kingdom).

Katarina Bulatović je Predsjednik Upravnog odbora Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham), Potpredsjednik AmCham Komiteta za sivu ekonomiju, sa prethodnim iskustvom kao član Upravnog odbora AmCham od 2009. do 2013. godine.

Deloitte je globalno najveća mreža nezavisnih društava članica koje pružaju usluge revizije, poreskog, poslovnog i finansijskog konsaltinga iz različitih djelatnosti koja globalno ostvaruje preko US$ 35 milijardi prihoda godišnje sa više od 200,000 zaposlenih u preko 150 zemalja svijeta.

Kancelarija Deloitte je otvorena u Podgorici u julu 1998. godine, a prije toga, Deloitte je bio široko prisutan u Crnoj Gori preko svoje kancelarije u Beogradu koja je pokrivala tržište Crne Gore više od 3 godine.

Check Also

Proizvodi kompanije “Naše voće”, novog crnogorskog brenda, uskoro na policama domacih trgovina

Kompanija Veletex je početkom 2017. godine kupila imovinu zemljoradničke zadruge Župa u stečaju, na dvanaestoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *