Kupovina stanova u “Beogradu na vodi” počinje 3. oktobra

Dodajte komentar

Kupovina stanova u Beogradu na vodi počinje trećeg oktobra, poručuju iz kompanije Belgrade Waterfront. Naime, svi oni koji su slali prijave o zainteresovanosti za kupovinu stana, dobili su obavještenje da prodaja počinje 3. oktobra u 10 časova u BW Galeriji u Karađoređevoj 48.

Zainteresovani kupci mogu da posjete zgradu Beogradske zadruge naredne subote i pogledaju raspored stanova kao i uslove pod kojima mogu da ih pazare.

Kako piše u mailu koji je poslala kompanija potencijalnim kupcima, prvi kupci imaju prioritet pri izboru, a broj mjesta je ograničen.

U subotu bi trebalo da se zna i cijena kvadrata, a prema ranijim najavama, cijena će zavisiti od interesa građana za kupovinu kao i od toga za koju vrstu stanova je najveće interesovanje.

To je, inače, sistem prodaje koji kompanija Igl hils primjenjuje u cijelom svijetu. U poslovnoj praksi kompanije je da ista ostane nepoznata javnosti sve do početka prodaje. One se određuju u skladu sa tržišnim uslovima, kapacitetima projekta, njegovoj namjeni, funkcionalnosti i slično.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nedavno je najavio da će sa kamenom temeljcem za projekat Beograd na vodi krenuti do kraja ovog mjeseca.

“To obećanje ćemo ispuniti i tada ćemo ispuniti i obećanje da ćemo objaviti ugovor za projekat Beograd na vodi što naravno svi očekuju i od čega nemamo razloga da se plašimo”, naglasio je Mali.

Do sada je uklonjeno 236 objekata, iseljene su 94 porodice a uklonjena su i 54 plovila. U narednih desetak dana trebalo bi da bude objavljen i ugovor o Beogradu na vodi.

1

 

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *