Katarina Bulatović predsjednica AmCham Montenegro

Na sastanku Upravnog odbora Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) održanog u petak 11. septembra, donesene su odluke o pozicijama u okviru Upravnog odbora.

Za predsjednicu AmCham Montenegro izabrana je Katarina Bulatović, izvršna direktorica kompanije Deloitte. Bulatović je preuzela funkciju koju je u prethodnom dvogodišnjem mandatu obavljao Predrag Lešić.

Za potpredsjednicu AmCham Montenegro izabrana je Svetlana Vuksanović, izvršni direktor kompanije Philip Morris, a blagajnik je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro osiguranja.

Ostali guverneri bez titule u Upravnom odboru su: Slobodan Janićijević (Coca Cola Hellenic), Savo Đurović (Adriatic Marinas – Porto Montenegro) i Oliver Obradović (Microsoft).

Novi članovi Upravnog odbora izabrani su u julu ove godine u okviru redovnog zasijedanja Skupštine Američke privredne komore.

-“Kao vodeća poslovna organizacija koja okuplja američke, međunarodne i domaće kompanije, AmCham će nastaviti da aktivno radi na unapređenju ekonomskog ambijenta u Crnoj Gori. Naš fokus u narednom dvogodišnjem periodu biće širenje mreže članica, unapređenje poslovnog ambijenta kroz rad komiteta, kao i promovisanje koncepta društveno odgovornog poslovanja. Podsjećamo Vas da je Američka privredna komora u Crnoj Gori počela sa radom u novembru 2008. godine i, kao dio globalne mreže, ima cilj da bude jedan od vodećih promotera biznisa u Crnoj Gori. Američka privredna komora je posvećena unapređenju poslovnog ambijenta u Crnoj Goriu cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija”, navodi se u saopštenju.

Check Also

NLB banka zapošljava: Analitičar / Viši Analitičar

Privlači Vas rad u dinamičnom okruženju sa timom iskusnih profesionalaca? Želite da gradite karijeru u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.