Dvanaest godina Biznis Direktorijuma

Montenegro Biznis Alijansa MBA je ove godine dvanaesti put za redom štampala publikaciju Biznis Direktorijum u kome predstavlja kompanije, članove MBA.

MBA je prva i jedina organizacija u Crnoj Gori koja objavljuje ovakvu publikaciju. Ove se godine publikacija, osim u štampanoj verziji, može pronaći i na web sajtu MBA: www.visit-mba.me.

“Cilj publikacije je da predstavi i promoviše članice Alijanse i pomogne razvoju njihovog poslovanja”, ističu u MBA.

Štampa se na engleskom jeziku.

“Osim što se distribuira svim članovima MBA, ova se publikacija prosljeđuje i svim ambasadama u Crnoj Gori, ministarstvima, relevantnim institucijama, kao i van granica naše zemlje. Sve to predstavlja svojevrsnu promociju članova Alijanse i mogućnost uspostavljanja poslovnih veza i kontakata”, kazali su u MBA.

Ističu da je Biznis Direktorijum publikacija koja je za svo ovo vrijeme nailazila na izvanredan prijem i podršku, prije svega, članova MBA.

“Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje preduzima MBA sa ciljem da pomogne razvoju biznisa i privatnog sektora u Crnoj Gori”, poručuju u MBA.

Check Also

Đukanović u Upravnom odboru Saveza energetičara

Predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG), Milutin Đukanović, izabran je nedavno za člana Upravnog odbora Saveza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *