Za dvije godine na posao zaksanio čak 111 puta

Dodajte komentar

Arnold Anderson nastavnik je u jednoj osnovnoj školi u Nju Džersiju koji je dospio u medije zahvaljujući tome što je za dvije godine na posao zakasnio čak 111 puta.

Škola u kojoj radi Anderson. htela je da mu uruči otkaz, ali je sudija poništio odluku o otkazu jer škola nije pravovremeno reagovala na njegova kašnjenja. Naime, Anderson nije dobio zvanično upozorenje nadređenih nije nijednom zvanično kažnjen zbog svog kašnjenja.

Samo u ovoj godini na posao je zakasnio 46 puta, a tokom prošle godine zakasnio je još 65 puta, otkrivaju američki mediji. Učitelj se pak pravda kako je svaki dan kasnio minut do dva u školu, ali da nikada nije kasnio na nastavu, tako da kvalitet njegovog rada prevazilazi njegov problem sa kašnjenjima. “Imam lošu naviku da jedem doručak ujutro pa izgubim pojam o vremenu. Čini se da ću morati da prestanem da dorčkujem “, komentarisao je učitelj.

Ipak, zbog svojih kašnjenja suspendovan je do januara 2016. godine nakon čega će se vratiti na posao. “Jako sam uzrujan zbog toga, ali bolje i to nego da izgubim posao. Kad se vratim u januaru u školu, poraniću “, dodao je učitelj.

B92

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *