Srbija: Prodaje se imovina 11 banaka u stečaju

Dodajte komentar

Agencija za osiguranje depozita Srbije objavila je prodaju nepokretnosti 11 banaka u stečaju, a među ponuđenom imovinom su poslovni prostori, stanovi, šume, voćnjaci, hladnjače.

Ponuđena je imovina Beobanke, Astra banke, Univerzal banke, Borske banke, Agrobanke, Nove Agrobanke, MB Union banke, Invest banke, Raj banke, Privredne banke Beograd i Razvojne banke Vojvodine.

Među ponuđenom imovinom tih banaka su poslovni prostori, stanovi, šume, voćnjaci, hladnjače, a ponuđen je i magacinsko-poslovni prostor u Luci Beograd po početnoj ceni od oko 1,7 miliona eura.

Najvrednija ponuđena imovina je u vlasništvu Univerzal banke u stečaju, čija ukupna vrijednost gledano po početnim cenama iznosi oko devet miliona eura.

Ponuđen je i poslovni prostor u centru Beograda – centrala Univerzal banke u Francuskoj ulici od skoro 1.000 kvadratnih metara, čija je početna cena 1,1 milion eura. Agencija je ponudila tri stana Astra banke u centru Beograda, poslovni prostor i prostor u potkrovlju, po ukupnoj početnoj cijeni od 1,9 miliona eura.

Na prodaji su i nepokretnosti Nove Agrobanke u stečaju koje po početnim cenama vrijede oko tri miliona eura, a najvrjednija među njima je hladnjača Mionica, koja se nudi po početnoj cijeni od 900.000 eura.

Bizlife

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *