Britanski blogeri promovišu Crnu Goru

Dodajte komentar

Britanski blogeri promovišu Crnu Goru na blogovima i društvenim mrežama zahvaljujući inicijativi Luštica Bay-a na čiji poziv je u Tivtu nedavno boravila grupa blogera i fotografa iz ove zemlje.

Modne blogerke Lidija Eliz Milin i Ema Hil i fotograf Džej Meklohlin imaju više od pola miliona pratilaca na društvenim mrežama i gotovo još toliko jedinstvenih posjeta na blogovima svakog mjeseca.

„Naši gosti su posjetili Bokokotorski zaliv kojim su fascinirani. Na društvenim mrežama su već postovali sa brojnih lokacija iz Boke među kojima su Kotor, Gospa od Škrpjela, Luštica Bay, Porto Montenegro, restorani, hoteli i druga mjesta. Jako smo zadovoljni što je njihov dolazak predstavljao priliku da upoznaju Crnu Goru i, pored Luštica Bay, istovremeno promovišu i Crnu Goru“, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Lidija Eliz Milin je jedna od vodećih fashion & luxury lifestyle blogerki i važi za kreatora trendova na socijalnim mrežama. Ima 250 hiljada pratilaca samo na Instragramu i bilježi oko 80 hiljada jedinstvenih posjeta njenom blogu svakog mjeseca. Ema Hil je uticajan lifestyle bloger koji sarađuje sa mnogim poznatim modnim brendovima. Džej Meklohlin je jedan on „Olympus PEN“ eksperata, izuzetno cijenjeni modni fotograf koji je radio sa većinom poznatih imena u popularnoj kulturi i visokoj modi.

U Luštica Bay-u prethodno su boravile popularne fitness blogerke Karli Rovena i Lajla Lovs, kao i instruktorka zdravih stilova života, joge i nutricionizma koja takođe ima zavidan broj pratilaca na društvenim mrežama, Džuls Sang.

I ovog ljeta Luštica Bay omogućila je da Crnu Goru posjete i renomirana novinarska imena, poput čuvene britanske novinarke Lore Latam koja radi za „The Daily Telegraph“.

Luštica Bay je ovog ljeta proslavila prvu operativnu sezonu potvrđujući da izrasta u jedinstveni centar zdravog i aktivnog života na Mediteranu čime sve više zavređuje pažnju internacionalnih medija.

cdm

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *