Sandra Štajner nova generalna direktorica Telenora Crne Gore

1 komentar
Za generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori danas je imenovana Sandra Štajner, i na toj funkciji će od 1.septembra naslijediti Majkla Malveba.

Štajner dolazi na novu poziciju iz Telenora u Srbiji, sa mjesta izvršne direktorke korporativnih komunikacija i ljudskih resursa te kompanije. U Telenoru je od 2006. godine, a za to vrijeme je kao član Uprave bila na nekoliko vodećih pozicija.

“Izuzetna mi je čast što mi se ukazala prilika da rukovodim Telenorom u Crnoj Gori i veoma sam uzbuđena zbog onoga što me očekuje. Moji planovi su da osiguram dalji rast i razvoj kompanije sa pravim ljudima i jasnim ciljevima, kako bismo nastavili da stanovnicima Crne Gore pružamo izuzetno korisničko iskustvo”, kazala je Sandra Štajner.

Na poziciji generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori, Sandra Štajner preuzeće i odgovornost za kompaniju MNNews, čijih 100 odsto akcija je kupio Telenor Crna Gora u decembru 2014. godine, kako bi svojim korisnicima pružio objedinjene usluge i najnovija poslovna rješenja.

Majkl Malvebo će na funkciji generalnog direktora biti do 1. septembra ove godine, kada će se posvetiti vođenju ključnih projekata za Telenor Grupu u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *