Sad možete da saznate ko vas je zvao sa nepoznatog broja

Facebook vjerovatno zna mnogo toga o vama, kao i o misterioznim osobama koje vas zovu. Zato je kompanija predstavila novu aplikaciju koja bi trebalo da riješi problem nepoznatih brojeva.

Aplikacija pod imenom Hello trenutno je dostupna samo na Android uređajima i koristi podatke sa Facebooka kako bi vam otkrila ko se krije iza nepoznatog broja na vašem telefonu. Naravno, ova aplikacija će vam otkriti ko je iza nepoznatog broja ukoliko je ta osoba podijelila svoje kontakte sa društvene mreže.

Ukoliko ste ostavili svoj broj telefona na Facebooku, osobe sa ovom aplikacijom znat će da ih vi zovete, čak iako nemaju memorisan vaš broj u telefonu. Ovu aplikaciju takođe možete da koristite kako biste telefonirali ili pronalazili brojeve telefona koji vam trebaju na Facebooku. Sami pozivi obavljaju se kao i normalni pozivi putem telefona za razliku od poziva putem WhatsApp ili Messenger aplikacije koja koristi internet ili WiFi.

Izvor: Itportal.ba

Check Also

Vještak treba da utvrdi vrijednost radova na putu Meljine – Petijevići

Vještak građevinske struke Jovica Radovanoviću radiće nalaz o kvalitetu, standardima i vrijednosti izvedenih radova na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.