Odbornici izabrali novi odbor direktora Luke Kotor

Dodajte komentar

Odbornici kotorskog parlamenta juče su imenovali nove članove Odbora direktora Luke Kotor. U novom odboru našli su se Stanislava Subotić, Dejan Uskoković i Goran Grbović koji su zamijeniti Nikolu Konjevića, Editu Starović i Borislava Kašćelana.Odbornik Liberalne partije Vido Drašković juče je ponovo negodovao zbog mijenjanja menadžera Luke.

“Još jednom ću ponoviti da je to jedino preduzeće u Crnoj Gori u državnom vlasništvu koje je pozitivno poslovalo. Interesuje me da

li je sa članovima Odbora direktora neko razgovarao i zbog čega je odlučeno da se zamijene” kazao je Drašković.

Odbornik DPS-a Ilija Mlinarević , istakao je da je njegov uzdržani stav nakon izjašnjavanja o zaključcima koje je SDP zajedno sa LP i HGI predložila, a tiču se statusa Luke i koncesije, u javnosti protumačen kao podrška nekoj vrsti prodaje Luke Kotor.

“Mišljenja sam da Luka Kotor mora dobiti dugoročno produženje koncesije. Želim da kažem da sam protiv bilo kakvog privatizovanja Luke Kotor, a novim članovima Odbora direktora želim uspješan rad. Pozivam vas da svi zajedno sačinimo zajedničke zaključke, bez trunke populizma ili kratkoročnih političkih bodova i da sa zaključcima svih političkih klubova izađemo jednoglasno pred javnost Kotora i Crne Gore”, kazao je Mlinarević.

Izvor: Dnevne novine

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *