Šta pokloniti kolegi na poslu?

Dodajte komentar

 

Ukoliko volite ljude sa kojima radite i ako su vam oni postali prijatelji sigurno imate nekoliko razloga da ih obradujete zanimljivim poklonima. Istraživali smo, šta savjetuju sajtovi za prodaju poklona kada su saradnici u pitanju.

Razveselite i nasmijte ljude koji rade sa vama i svakodnevno prolaze isto što i vi na poslu. Sigurno već imate interne šale tako da znate šta bi kome moglo da se svidi, a ukoliko vam je ponestaloi nspiracije predlažemo neke od sljedećih poklončića.

Šolja sa natpisom – neka to bude nešto duhovito što samo vi ili vaš kolektiv razumije. Tako će se kolega svakodnevno smijati dok pije kafu.

Biljka – u zavisnosti od preferencija kolega možete se raspitati za koju biljku se smatra da privlači novac ili da utiče na psihičko smirenje.

Otvarač za pivo – ovime pokažite kolegama da je pravo vrijeme za after work party i da ćete biti spremni ukoliko se bilo kada odlučite za izlazak posle posla.

Držač za kablove – kancelarije su uvjek pune kablova kompjutera, štampača, telefona, zvučnika i tako dalje. Nađite dekorativne držače zahvaljujući kojima se vaši poslovni partneri više neće spoticati po radnom prostoru.

Sveska ili rokovnik – znate i sami koliko često hvatate bilješke i ideje tokom posla. Neka od sada vašim kolegama ovo pričinjava zadovoljstvo.

Telefonska slušalica- ovaj zanimljiv gedžet može da se prikači na vaš mobilni telefon kablom koji ulazi u otvor za slušalice. Ovo retro iznanađenje sve je popularnije.

Punjač za telefon sa dekoracijom – smart telefoni se veoma brzo prazne stoga obradujte kolegu zanimljivim punjačem koji će držati na poslu.

Slušalice – ukoliko zaista volite svoje kolege priuštite im da se isključe na kratko iz kolektiva slušajući svoju muziku.

Kreativni kalendar – postoji mnogo varijanti kalendara u obliku kockica ili pločica koji svakodnevno treba da namještate sami, a koji će biti zanimljiva dekoracija na stolu saradnika.

Motivacione poruke – mogu biti uramljenje, uklesane u kamenčić, ugravirane na privesku ili napravljenje kao tablica za sto. Neka vaše kolege dobijaju motivaciju svaki dan gledajući u vaš poklon. Dobra ideja su i knjige sa poznatim citatima ili rečenicama nadahnuća.

Kasica prasica  – posle svake pauze za ručak ostavite kusur u kasu, a na kraju mjeseca izađite na piće od skupljenog novca.

Olovke – možete naći veoma kvalitetna naliv pera ili ukrasne olovke kojima će vaše kolege raditi.

Tabla – ostavljajte jedni drugima poruke i crteže i napravite veselu atmosferu na poslu.

Izvor: Bizlife

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *