Prve fotografije Tesla mobilnih telefona

Dodajte komentar

Riječ je o telefonima sa Android operativnim sistemom, a ono po čemu će se ovaj model razlikovati od konkurencije, pored kvaliteta, jeste i više nego pristupačna cijena koja je karakteristična za sve Tesla uređaje. 

Tesla tableti i televizori kompanije Comtrade su za kratko vrijeme postigli nevjerovatan uspjeh. Na hiljade prodatih uređaja i zadovoljni korisnici najbolji su pokazatelj uspjeha koji je postigao Comtrade. Međutim, čuvena IT kompanija proteklih mjeseci nije odmarala, već je tajno spremala još jedan uređaj koji će nositi ime našeg najvećeg naučnika. Riječ je o pametnom telefonu.

Predsjednik kompanije Comtrade, Veselin Jevrosimović, kratko je na ovogodišnjoj IT konferenciji “Nova energija” na Kopaoniku otkrio Tesla pametni telefon koji je još uvjek bio u fazi razvijanja.

Iako detaljnije specifikacije ovog uređaja nisu poznate, portal Telegraf je ekskluzivno došao u posjed nekoliko fotografija koje pokazuju kako će izgledati prvi Tesla smartfon.

Kao što prikazuju slike, Tesla telefon će imati kućište napravljeno u kombinaciji aluminijuma i plastike.

Naravno, riječ je o telefonu sa Android operativnim sistemom, a ono po čemu će se ovaj model isticati od konkurencije, pored kvaliteta, jeste i veoma pristupačna cijena koja je karakteristična za sve Tesla uređaje.

Predstavljanje Tesla smartfona očekuje se za samo nekoliko dana.

1

 

2

3

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *