25.000. ugovor u 11. godini poslovanja GRAWE osiguranja

Dodajte komentar

GRAWE osiguranje a.d., u jedanaestoj godini poslovanja, zaključilo je 25.000-hiljaditi ugovor. Kao lider na tržitu životnih osiguranja na crnogorskom tržištu, nakon više nego uspješne 2014. godine, u kojoj je obelježeno prvih 10 godina rada, još jedan uspjeh vrijedan pažnje je i 25.000-hiljaditi klijent. 

U 2014. godini, nastavljenje  trend rasta i dobrih poslovnih rezultata, koji se nastavljaju i u tekućoj 2015. godini. Bilansna suma u 2014. godini iznosi 31 milion Eur i realno je uvećana za 16% u odnosu na 2013. godinu. Pokazatelj stabilnosti i sigurnosti Društva su tehničke rezerve od 17.212.949,64 Eur i one su uvećane za 16,20 %. Dobitak za 2014. godinu kao pokazatelj kvaliteta poslovanja iznosi 1,5 mil. Eur i realno je uvećan za 11% u odnosu na prošlu godinu. Rentabilnost kapitala je 51%, u prethodnoj godini 46%. Sigurna dugoročna ulaganja akumuliranih sredstava.

“Pokazatelji poslovanja govore da smo radili na efikasnosti, a njihov pozitivan trend svjedoči o snažnom timu koji postavlja i dostiže postavljene ciljeve. Na osnovu bilansne sume i iznosa tehničkih rezervi vidi se stabilnost i sigurnost GRAWE osiguranja, dok cjelokupan rast u brojkama dokazuje poboljšanje kvaliteta usluga i načina rada. Godišnji bilans je najbolji pokazatelj zadovoljstva klijenata proizvodima i uslugama GRAWE osiguranja. Istovremeno, to je i pokazatelj profesionalizma i predusretljivosti naših prodajnih partnera. Sigurni i stabilni nastavljamo sa strategijom dugoročnog ostajanja na tržištu, širimo ponudu proizvoda i nastavljamo da zapošljavamo nove kadrove svesni odgovornosti koju nosimo za zajednicu i pojedinca.“, rekla je Maja Pavličić, izvršni direktor GRAWE osiguranja.

Uprkos specifičnim uslovima poslovanja, GRAWE osiguranje a.d. nastaviće rad ne samo na stalnom rastu i razvoju Društva, već i na profesionalizmu zastupnika i posrednika u osiguranju kao i na njegovanju povjerenja koje ukazuju kijenti, kazali su iz GRAWE osiguranja. Posebna pažnja biće posvećena unapređivanju upravljanja rizicima. Tokom tekuće godine, u planu je uvođenje novog proizvoda iz oblasti životnog osiguranja – GRAWE Elite, osiguranje života sa osiguranjem od  20 teških bolesti, GRAWE Smart, a u planu je uvođenje i rentnih osiguranja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *