Societe Generale banka Montenegro počela saradnju i sa Lovćen osiguranjem

Dodajte komentar
Klijenti će polisom Lovćen osiguranja a.d. Podgorica moći da osiguraju nepokretnosti u vlasništvu fizičkog ili pravnog lica, bilo da se radi o osiguranju poslovnog ili stambenog objekta, u svim ekspoziturama naše banke, saopšteno je iz Societe Generale banke Montenegro, koja je danas potpisala ugovor o zastupanju u osiguranju sa tom osiguravajućom kućom.

Societe Generale banka Montenegro, osim sa Lovćen osiguranjem sarađuje i sa Merkur osiguranjem i Wiener Stadtische životnim osiguranjem AD, u oblasti životnog osiguranja i UNIQA neživotnim osiguranjem.

“Osiguravajući proizvodi koje klijenti, pravna i fizička lica, mogu zatražiti u svim ekspoziturama Societe Generale banke Montenegro su životno riziko osiguranje i osiguranje nepokretnosti. Obje vrste osiguranja obezbjeđuju kredite kao što su Ključ stambeni krediti, Alat i Multipraktik krediti za refinansiranje i adaptaciju”, navodi se u saopštenju.

Iz Societe Generale banke Montenegro ističu da respekt kredite za penzionere do 10.000 eura, na 10 godina, klijenti mogu obezbijediti samo životnim riziko osiguranjem, bilo da je riječ o Merkur ili Wiener osiguranju, objašnjavajući da time na pravi način štite sebe i svoju porodicu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *