Euromoney proglasio Societe Generale za najbolju banku u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Internacionalni magazin Euromoney proglasio je Societe Generale Banku Montenegro najboljom bankom u Crnoj Gori i dodijelio joj Nagradu za izuzetnost za 2015. godinu.

Ovo priznanje je uručeno juče glavnom izvršnom direktoru banke Miroslavu Hiršlu i zamjeniku glavnog izvršnog direktora Franco De Giorgio-u, na svečanoj ceremoniji u Londonu.

Magazin Euromoney je prepoznat kao izvor informacija o svjetskom tržištu, koji analizira i nagrađuje rad najboljih banaka u gotovo 100 zemalja u svijetu, a sama nagrada pokriva oko 20 kategorija bankarskih poslova.

Nakon 24 godina postojanja, Euromoney nagrada za izuzetnost je nagrada koja ima najveće poštovanje u svijetu finansijskih usluga.

Kako je saopšteno iz Societe Generale banke, nagrada odaje priznanje instituciji koja je svojim klijentima pružila najveći nivo usluga, inovativnosti i ekspertize. Ona prepoznaje institucije i individualce koji su se pokazali kao lideri, inovatori i pokretačka snaga na svom tržištu.

“Kada primite nagradu od Euromoney-a, svjetski priznatog finansijskog magazina, onda znate da je Societe Generale Banka Montenegro prepoznata kao banka sa konkurentskom prednošću na tržištu i siguran oslonac za klijente i partnere. Snaga uspjeha naše Banke leži u ljudima koji rade za nju, koji svakodnevno osluškuju potrebe klijenta, nude potrebna rješenja, i kontinuirano se zalažu za poboljšanje proizvoda i kvaliteta usluga. Klijenti nam taj trud vraćaju svojom lojalnošću. Nadam se da će ova nagrada biti samo podstrek za dalje učvršćivanje te veze“, kazao je Hiršl na svečanoj dodjeli nagrada.

U banci navode da je povećan broj klijenata u svim segmentima poslovanja, te da bilježe snažan porast broja pravnih lica.

Podsjećaju na internacionalne i nacionalne nagrade, među kojima su dva proglašenja časopisa The Banker, u izdanju Financial Times Group-e u Londonu, za Banku godine u Crnoj Gori, 2012. i 2014. godine, kao i Nagrada za izuzetnost 2012. godine koju dodjeljuje ugledni finansijski magazin Euromoney.

Uprava Agencije za izbor najboljeg menadžera i kompaniju BiH, jugoistočne i srednje Europe proglasila je Societe Generale banku Montenegro, u julu, 2013. godine, za najuspješniju banku u regiji.

“Sve nagrade su ishod misije banke da bude izabrana zbog posvećenosti njenih timova, posebnog odnosa prema svojim klijentima i visokog kvaliteta proizvoda i usluga“, kažu u banci.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *