Ova aplikacija će vam reći ko vas je obrisao sa Facebook-a

Dodajte komentar

Popularnost Facebooka, koji i dalje drži primat u broju korisnika kada su u pitanju društvene mreže između ostalog generira i poplavu raznih aplikacija koje korisnicima proširuju mogućnosti…

Aplikacija je dostupna u verziji za Appleov iOS i Googleov Android, a možete je instalirati i kao dodatak za vaš omiljeni web brauzer. Tu, ipak, postoje određena ograničenja, jer su od web brauzera podržani Chrome, Mozilla Firefox i Opera, pa ako kojim slučajem kao zadati internet brauzer koristite Microsoftov Internet Explorer ili Appleov Safari, u njima ne možete koristiti ovaj dodatak.

O tome koliko je ova aplikacija zapravo korisna mnogi su već pokrenuli raspravu, nego činjenica je da pasionirani korisnici Facebooka (neki ih nazivaju i zavisnicima) u svakom trenutku vole znati sve o svojim prijateljima, ali i svom statusu među istima, stoga ne sumnjamo da će i ova aplikacija dostići zavidni nivo popularnosti.

Jedna od takvih je i aplikacija nazvana Who Deleted Me on Facebook, koja već u samom nazivu otkriva sve. Radi se o programskom dodatku za Facebook koji će vam na jednostavan i brz način reći ko vas je od dosadašnjih prijatelja makao s liste, ali i ko je eventualno deaktivirao svoj profil na najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice.

Instalacija je, naravno, poprilično jednostavna, a nakon što instalirate aplikaciju Who Deleted Me on Facebook nećete, sasvim logično, moći vidjeti ko vas je malao s liste prijatelja prije same instalacije, piše itportal.  Sve aktivnosti vezane uz vaš korisnički račun na Facebooku bilježe se nakon instalacije, kod svake prijave stanje se osvježava, tako da uvijek imate uvid u to kako “stojite”.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *