Jednostavna kupovina uz beskontaktne platne kartice NLB banke

Dodajte komentar

NLB Montenegrobanka završila je projekat implementacije beskontaktnih platnih kartica Visa i MasterCard, koje imaju za cilj da kupovinu učini jednostavnom, bržom i bezbjednom za potrošače, korisnike kartica, trgovce, ali i samu banku.

“Osnovne prednosti ovih kartica su brzina, jednostavnost i sigurnost plaćanja. Dovoljno je samo prisloniti karticu na beskontaktni čitač, koji se nalazi u sklopu terminala za plaćanje na prodajnom mjestu, i transakcija će biti odrađena u samo nekoliko sekundi. Za transakcije ispod iznosa od 15 eura ne zahtijeva se dodatna potvrda transakcije PIN-om ili potpisom. Za sve transakcije preko 15 eura potrebna je dodatna potvrda PIN-om ili potpisom“, saopšteno je iz NLB Montenegrobanke.

NLB je sada prva banka u Crnoj Gori koja je omogućila beskontaktnu tehnologiju Visa Paywave platnih kartica.

Tokom prodajne i marketinške akcije, koja će trajati do 1. oktobra, za sve nove korisnike NLB Montenegrobanka je obezbijedila povraćaj od jedan do tri odsto od svake transakcije koja se obavi novim beskontaktnim karticama na NLB POS terminalima.

“Jedan odsto za sve transakcije obezbjeđuje Banka, dok ostalih jedan ili dva odsto obezbjeđuju partneri koji će učestvovati u akciji. Broj trgovaca je za sada ograničen“, navedeno je u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *