Da li ti želiš biti SoMo borac?

Dodajte komentar

SoMo Borac je po riječima organizatora godišnje okupljanje profesionalaca iz oblasti digitalnih tehnologija na Weekend Media festivalu. U sklopu pomenutog festivala, na SoMo Borac takmičenju prezentuju se i nagrađuju najbolji projekti iz digitalne ere. A od ove godine, mi smo dio tog velikog regionalnog događaja.

Po prvi put mjesto u žiriju je rezervisano za osobu iz Crne Gore i to za biznis development menadžera Studija BILD – Tarika Zaimovića.

Osim što je to velika čast, pred Tarikom i ostatkom žirija je interesantan, ali i zahtjevan zadatak da odaberu najbolje radove po osnovu kriterijuma originalnosti, kreativnosti, kvaliteta nastupa i ostvarenih rezultata.

Članovi žirija dolaze iz prestižnih IT, marketinških i kreativnih agencija iz cijelog regiona, tako da će to biti sjajna prilika da se razmjene iskustva i mišljenja o tome kakve nove trendove možemo očekivati na polju digitalnih tehnologija.

S druge strane, ovo je i sjajna prilika za kompanije i pojedince iz Crne Gore (kao i ostatka regiona) da prijave svoje radove i budu jedni od nagrađenih u nekoj od sljedećih kategorija:

1. SoMo Face: za najbolju službenu Facebook stranicu neke kompanije, pojedinca ili brenda;
2. SoMust Have: za najbolju službenu stranicu na ostalim društvenim mrežama, poput Twittera, Instagrama, Pinteresta, Linkedin itd.
3. SoMo Content: za najbolji content-marketinški projekat neke kompanije, pojedinca ili brenda;
4. Viralni blockbuster: za najbolji viralni „proizvod“ – video, GIF ili bilo koji drugi sadržaj koji se prirodni proširio internetom;
5. Digitalni mix: za najbolju kampanju koja se vodila putem više digitalnih kanala, bilo da su društvene mreže ili druge lokacije u pitanju;
6. Community menadžer/ice godine: za najboljeg community menadžera ili menadžericu u proteklih 12 mjeseci;
7. Digitalac godine: nova kategorija u kojoj kompanije nominuju „vođe“ digitalnih sektora ili digitalnih projekata, a biće nagrađeni za izuzetno kvalitetne projekte i ostvarenja;
8. SoMo Tech: za najbolju mobilnu, web ili Facebook aplikaciju, mobilni sajt, aplikaciju za pametne satove i slične primjene tehnologije u digitalno-marketinške svrhe.

Prijave su besplatne i traju do 4. septembra 2015. godine, a odabrani radovi će biti prezentovani i eventualno nagrađeni (najbolji nose 3D printanu statuu) u prelijepom Rovinju u Hrvatskoj, krajem septembra na Weekend media festivalu.

Više informacija o uslovima prijave potražite na sajtu SoMo borca.

A ako želite da vidite ko će pored predstavnika Bild Studija biti u žiriju pogledajte ovdje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *