Bivša pripravnica otkriva kakav je Mark Zuckerberg prema zaposlenima

Iz Facebooka su u nekoliko navrata poručili da tretiraju pripravnike kao zaposlene, a sudeći po pričama bivših peipravnika, to je uistinu tako. Jedna bivša pripravnica tvrdi da je čak imala priliku da prisustvuje sastanku na kojem je bio i Mark Zuckerberg, piše Business Insider.

Elizabeth Gregory stažirala je prošlog ljeta u odsjeku za dizajn, a rukovodioc odsjeka podstakao je da učestvuje na sastanku s glavnim direktorom, jer je smatrao da bi to bilo dobro iskustvo za nju.

“Samo sam posmatrala, ali bilo je zbilja super vidjeli kakav je Zuck uistinu”, rekla je.

Iako nije aktivno učestvovala na sastanku, tvrdi da je jako puno naučila na njemu.

“Bilo je stvarno intenzivno, jer on naprosto širi svoju mudrost na vas. Zbilja je dobar dečko, uvijek me pozdravljao dok je šetao kompanijom, iako nije znao ko sam ja zapravo”, ispričala je.

Gregory opisuje Facebookoe kancelarije kao otvoren za saradnju. Ne postoje pregrade, zaposleni se ne dijele na više i niže rangirane, a čak i Zuckerberg radi na istim stolovima na kojima rade stažisti.

“Zuckerberg je imao sto koji je izgledao identično kao moj. Isti kompjuter, iste stvari na njemu. To je zaista lijepo”, rekla je.

Facebook takođe održava sastanke petkom, na kojima zaposleni Zuckerberga i ostale šefove mogu pitati što god žele. Ta pitanja mogu biti “važna pitanja o budućnosti kompanije ili pitanja o vrsti hrane kojom hrane svoje pse. Stvarno je sve dopušteno”, rekla je Gregory.

Izvor: Net

Check Also

Air Montenegro organizovao prve charter letove sa tržišta zemalja Baltika

Imajući u vidu značaj emitivnih tržišta zemalja Baltika, Estonije, Litvanije I Letonije na turistički promet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.