Partizan i OTP banka u istom timu

Dodajte komentar

Fudbalski klub Partizan je po ugledu na vodeće svjetske fudbalske klubove u četvrtak, 25.06.2015. potpisao ugovor o poslovnoj saradnji sa OTP bankom Srbija a.d. Novi Sad.

Potpisivanjem ovog ugovora najavljeno je kreiranje palete bankarskih proizvoda namijenjenih prvenstveno fanovima Fudbalskog kluba Partizan ali i svim ostalim klijentima OTP banke. Ovi proizvodi će donositi pogodnosti korisnicima a istovremeno će se kroz njih iskazivati i lojalnost svom omiljenom klubu.

Fudbalski klub Partizan i OTP banka Srbija su dva reprezentativna brenda koja su prvoklasna u svojim domenima. Kroz ovu poslovnu saradnju, kao dva regionalno prepoznatljiva brenda i FK Partizan i OTP banka zajedno će raditi  na potvrdi svojih kvaliteta  i promovisanju zajedničkih vrijednosti.

Ova saradnja će se razvijati i zajedno će i fudbalski klub Partizan a i OTP banka nastojati da kreiraju aktivnosti, koje će sigurno obogatiti kako klijente OTP banke, tako i navijače Partizana, koji u skorijoj budućnosti mogu očekivati bankarske proizvode i usluge kreirane specijalno za njih.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *