Hipotekarna banka predstavila Visa Relax karticu: Plaćanje na rate od sad i u inostranstvu

Dodajte komentar

Hipotekarna banka predstavila je Visa Relax karticu koja, pored toga što omogućava klijenitma beskontantno plaćanje putem “payWave” tehnologije, po prvi put omogućiće plaćanje na rate ne samo u zemlji, već i u inostranstvu.

Visa Relax karticu klijent može koristiti za plaćanje na POS terminalima i za kupovinu putem Interneta, dok se ona ne može koristiti za podizanje novca sa bankomata. Svaka kupovina ovom karticom, vrijednosti do 300 eura, dijeli se na šest mjesečnih rata, dok se iznosi kupovine preko 300 eura automatski dijele na 12 mjesečnih rata, a naknade za transakcije su dva odnosno tri eura fiksno po rati.

Hipotekarna banka u svojoj ponudi izdvaha i Narandžasti Relax paket koji sadrži transakcioni račun, Visa Sprint payWave debitnu karticu, Relax payWave karticu, HB klik ili mHB klik, HB SMS (notifikaciju putem SMS-a o aktivnostima na računu) i trajni nalog. Cijena ovog jedinstvenog paketa je 2,5 eura mjesečno uz mogućnost ugovaranja “dozvoljenog minusa”.

Direktor Sektora za poslovanje sa fizičkim licima Nikola Špandijer kazao je da nakon premijernog uvođenja nove Visa payWave tehnologije plaćanja na crnogorsko tržište kroz Visa Sprint karticu, nova Visa Relax kartica pored brzine plaćanja, sa sobom nosi i značajne povoljnosti za korisnike.

“Od njih je najviše jedinstvena ona da se od sada na rate može kupovati i u inostranstvu, odosno putem Interneta. Na ovaj način, obezbijedili smo najbolju ponudu za klijente Hipotekarne banke jer imamo oba vrhunska brenda Visa i MasterCard sa njihovim najboljim proizvodima”, podsjetio je on.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *