Ovaj telefon košta više od pojedinih automobila

Vertu je poznat po svojim preskupim, low-tech uređajima. Neki modeli ove kompanije koštaju hiljade dolara, a novi Vertu Signature for Bentley telefon dolazi sa cijenom od preko 22.000 dolara.

Ovo je najnoviji telefon koji dolazi iz partnerstva kompanija Vertu i proizvođača luksuznih automobila Bentley. Naravno, ukoliko vozite Bentley, cijena ovog telefona vam i ne izgleda prevelika.

Zanimljivo je da ovogodišnja verzija Vertuovog ekstravagantnog dodatka za Bentley nije čak ni smartfon. U pitanju je klasičan mobilni telefon, bez touchscreena, sa alfanumeričkom tastaturom i sa Series 40 softverom. Signature for Bentley je modeliran prema Mulsanne Speed modelu kompanije Bentley. Telefon ima ispoliranu završnicu od nerđajućeg čelika, kao i jastučić od ugljeničnih vlakana koji okružuje zvučnik.

Tehničke specifikacije nisu reprezentativne i uključuju 2-inčni displej od safira, 4GB interne memorije, Wi-Fi i Bluetooth podršku, 1050mAh bateriju (koja omogućava do 300 sati u standby modu). Vertu omogućava kupcima da sami izaberu dizajn telefona, koji će odgovarati dizajnu njihovog automobila. Vertu Signature for Bentley telefon će se u prodaji naći od septembra.

https://youtu.be/mR6EuefehcA

Check Also

Proglašeni dobitnici priznanja Top Business Montenegro, Mtel ponovo među liderima

Mtel na tronu telekomunikacija

Leave a Reply

Your email address will not be published.