Danas se u Podgorici održava Sajam turizma i aktivnog odmora “Osjeti ljeto”

Dodajte komentar

Nevladina organizacija FER, u saradnji sa Glavnim gradom i pod pokroviteljstvom Sekretarijata za razvoj preduzetništva, organizovaće 26. juna na centralnom gradskom Trgu Republike u Podgorici, manifestaciju pod nazivom „Osjeti ljeto“.

Cilj manifestacije, koja će se održati neposredno pred početak ljetnje turističke sezone, je da se na jednom mjestu ispromoviše kompletna turistička ponuda svih krajeva Crne Gore, ali i ponuda putovanja koju nude turističke agencije iz naše zemlje.

Posjetioci manifestacije imaće priliku da se upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom i na osnovu toga da detaljno isplaniraju svoj ljetnji odmor. Učesnici manifestacije će posjetiocima ponuditi specijalne popuste za sve na licu mjesta odrađene rezervacije, a biće organizovana i nagradna igra sa vrlo zanimljivim nagradama.

Planirano je da manifestacija traje u terminu od 17h do 22h i da u tom periodu gradski trg bude mjesto okupljanja svih generacija koji će uživati u prijatnoj atmosferi, prigodnom muzičkom programu i kvalitetnoj ponudi. Želja nam je da građanima olakšamo planiranje ljetnjih vikend izleta, godišnjih odmora i rekreacije i da zajedno proslavimo početak ljeta.

Uporedo će NVO Biciklo.me organizovati „Critical Mass“ – tradicionalno okupljanje biciklista i vožnju bulevarima glavnog grada Podgorice u cilju promovisanja i prihvatanja biciklizma kao prevoza i načina života.

Na manifestaciji će se predstaviti:

  • Lokalne turističke organizacije
  • Turističke agencije
  • Avanturistički parkovi, etno sela, kampovi
  • Klubovi ekstremnih sportova (rafting, kitesurfing, windsurfing, planinarenje, kanjoning, kajak…)
  • Turistički poslenici (vlasnici apartmana, hotela, privrednici koji nude proizvode i/ili usluge vezane za turizam, restorani, kafići, diskoteke…)
  • Distributeri plažnog programa itd..

Takodje, svi zainteresovani posjetioci će moći učestvovati u nagradnoj igri koju, već tradicionalno, organizujemo petu godinu uzastopno.

Dobro došli!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *