Hypo Alpe Adria: Keš krediti sa opadajućom kamatnom stopom

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka je u okviru svoje ponude kredita ovog ljeta pripremila novitet, i prvi put u Crnoj Gori ponuđen je keš kredit sa opadajućom kamatnom stopom.

Riječ je o posebnoj povoljnosti – mogućnosti umanjenja kamatne stope za 0.15 % svake godine.

Uz ovaj kredit, klijent dobija i MASTERCARD karticu za plaćanje na rate – bez kamate, kao i besplatan E-BANKING do kraja godine, gdje ovi akcijski uslovi važe do 31. 07. 2015. godine.

Keš kredit sa opadajućom kamatnom stopom odobrava se i do 15.000 eura bez žiranata, kamatna stopa je od 8.99% na godišnjem nivou, a naknada za obradu je 0%. Uslovi za umanjenje kamatne stope (za 0.15% svake godine) su: redovna otplata kredita, aktivno korišćenje kartice MasterCard kartice za plaćanje na rate, kao i aktivacija i korišćenje usluge elektronskog bankarstva.

Kod MASTERCARD kartice na rate ponuđeno je plaćanje na rate bez kamate, sa fiksnom naknadom po rati, gdje minimalni limit za kreditnu karticu iznosi 300€. Besplatan pristup i korišćenje usluge e-bankinga važiće do do kraja 2015.

Tako za kredit u iznosu od 5.000e i rok otplate 7 godina i uračunatim administrativnim troškovima (5 eura), polise osiguranja od gubitka posla na primjeru od 116.14 eura, nominalna kamatna stopa (NKS) iznosi 8,99% dok efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 9,82%. Ukupan iznos koji klijent treba da vrati je 6.680,89 eura , dok mjesečni anuitet iznosi 79,53 eura.

Kes kredit sa opdajucom kamatom

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *