Ovo je raj na Zemlji – najbolji hotel na svijetu za 2015. godinu

Dodajte komentar

Ako ste se pitali gdje se krije raj na Zemlji, sajt “Tripadvajzor” ima odgovor. Najbolji hotel za 2015. godinu i zvanično je “Gili Lankanfuši” koji se nalazi na Maldivima.

Ovaj hotel nalazi se na koralnom sprudu, u prelijepoj tirkiznoj laguni i sastoji se od 45 vila na vodi povezanih mostićem. Hotel ima pravilo “bez vijesti i bez cipela”, te zato gosti nemaju drugi izbor nego da uživaju u pogledu na okean, ličnom batleru i bade mantilima.

Svaka vila napravljena je od drveta i ekoloških materijala koji su u skladu sa okolnim prirodnim i životinjskim svijetom.

Svaka vila ima terasu, krovnu terasu i prelijepo kupatilo sa pogledom na lagunu. Hotel se nalazi na tropskom ostrvu Lankanfuši, na atolu Male.

U sklopu hotela nalaze se otvoreni bioskop, ronilački klub, kao i teniski tereni za aktivne goste.

Naravno, ekskluzivni hotel na ovakvoj lokaciji ne može da prođe bez spa centra gdje gosti mogu da uživaju u prelijepom pogledu na okean dok se opuštaju na stolu za masažu.

Takođe, hotel posjeduje brojne restorane sa različitim tipovima kuhinje koji gostima nude poseban užitak svake večeri. Na primjer, gosti mogu da jedu u restoranu gdje se roštilj sprema na vrelom vulkanskom kamenju, kao i da popiju koktel u baru sa staklenim podom.

Poslovno jutro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *