NetBanking – nova usluga elektronskog bankarstva Erste banke

Dodajte komentar

Erste banka ponudila je klijentima novi, unaprijeđeni servis elektronskog bankarstva –NetBanking koji omogućava 24-časovno upravljanje finansijama sa bilo kojeg mjesta na svijetu gdje je moguće pristupiti internetu, odnosno internet stranici Erste banke www.erstebank.me.Iz banke je saopšteno da aktivacijom servisa korisnik dobija super display karticu, prvu takve vrste u Crnoj Gori, koja služi isključivo za prijavu na uslugu elektronskog bankarstva i uz visok stepen sigurnosti omogućava – pregled stanja svih računa, pregled detalja po svakom računu, transakcije u nacionalnom i međunarodnom platnom prometu, ugovaranje novih usluga i proizvoda banke ali i niz drugih pogodnosti.

“Erste banka prateći razvoj savremenih tehnologija i potrebe svojih klijenata, konstantno radi na unapređivanju kvaliteta i širenju svoje ponude, a uvođenje jednog ovakog servisa je dodatan iskorak u tom pravcu. NetBanking osim značajne uštede vremena i novca u smislu znatno nižih tarifa u odnosu na standardne tarife platnog prometa, donosi čitav niz novih usluga koje do sada nije bilo moguće obaviti bez odlaska u banku i upravo to je njegova glavna prednost”, rekao je Bojan Burić, direktor Sektora direktnih kanala Erste banke.

Iz banke je saopšteno da će postojećim korisnicima još uvijek aktuelnog WEB eBanking-a, servis biti na raspolaganju do 31. oktobra ove godine, do kada će biti potrebno da svi oni koji žele da nastave sa korišćenjem usluge elektronskog bankarstva, posjete najbližu filijalu Erste banke i preuzmu parametre za pristup novoj aplikaciji.

“Poslovnim subjektima biće omogućeno korišćenje NetBanking-a sve do isteka sertifikata usluge elektronskog bankarstva koju trenutno koriste, nakon čega će se odlučiti za jedan od ponuđenih servisa”, ističu u banci.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *