Kako da se razlikujete od konkurencije?

Dodajte komentar

Ukoliko želite da zavladate na tržištu rada i da svojim klijentima budete baš vi pravi izbor morate da se razlikujete od konkurencije. Međutim, to nije nimalo lak posao, ali uz nekoliko saveta možete da uspijete.

Specijalizujte se za određenu uslugu i za određenu grupu klijenata – ne možete raditi tako da nudite sve. Jako je bitno da klijentima ponudite određene stvari za koje ste sigurni da ste najbolji. Ukoliko želite da privučete određenu grupu klijenta pažnju posvetite samo njima i njihovoj vrsti posla. Na ovaj način ćete uspjeti da prodate svoju uslugu.

Potrudite se da se što bolje reklamirate – reklamirajte se preko veb stranica, društvenih mreža, reklama, a najvažnije od svega je da razgovarate s klijentima. Kada razgovarate s klijentima neka vaša poruka bude jasna i na jednostavan način im objasnite zašto bi oni trebalo da odaberu baš vašu uslugu.

Morate biti stručni i školovani – ako želite nekom klijentu da prodate svoju uslugu dokažite mu da ste stručni u tome što radite. Takođe, jako je bitno i da ste školovani. Svaki dan se trudite da se što više usavršavate i da usavršavate svoje vještine, jer je to najbolji način da se istaknete.

Izvor: B92

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *