Jugopetrol: Božidar Stanić dobitnik trećeg automobila

Dodajte komentar

Božidar Stanić iz Budve dobitnik je trećeg automobila drugog ciklusa Jugopetrolove nagradne igre “Vozi i osvoji”.

On će imati priliku da izabere jedan od automobila: Renault Clio, Renault Megane, Renault Capture, Nissan Juke ili Dacia Duster, u vrijednosti do 15.000 eura sa PDV-om.

Članovi žirija bili su predstavnica Uprave za igre na sreću Maja Stojanović, predstavnik sektora maloprodaje kompanije Jugopetrol AD Krsto Vulović i Nada Ivanović iz sektora interne kontrole kompanije Jugopetrol AD, koja je predsjedavala komisijom.

“Srećnog dobitnika izvukao je Brano Perović iz Podgorice, dobitnik druge mjesečne nagrade 2. ciklusa, nakon što je komisija konstatovala da se u kutiji nalazi 68,495 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 20,920 kartica za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre „Vozi i osvoji“ i sa kojima su sakupljani poeni“, saopšteno je iz Jugopetrola.

Jugopetrol je sa nagradnom igrom “Vozi i osvoji“ krenuo prošle godine 1. marta, a sada se nastavlja drugi ciklus tokom kojeg će svakog mjeseca po jedan klijent dobiti automobilom po želji.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju potrošači na EKO pumpama koji koriste “Eko vozi i osvoji“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura.

Kako ovog puta, tako i narednih mjeseci, izvlačenja će se obavljati svakog 5. u mjesecu, ili prvi naredni radni dan.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *