COTRUGLI Business School: Bliži se kraj prijava za MBA stipendije

Dodajte komentar

Rok za prijavu na stipendije koje dodjeljuje COTRUGLI Business School za svoj međunarodno akreditovani Executive MBA program je 5. jun, 2015. do ponoći. Iskoristite jedinstvenu priliku da osvojite jednu od 6stipendija i prijavite se danas na

http://cotrugli.org/scholarships/montenegro/

Svake godine, COTRUGLI Business School organizuje stipendijski proces koji menadžerima pruža jedinstvenu priliku da se kroz E/MBA programe usavršavaju na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope. Za stipendiranje najboljih menadžera i usavršavanje njihovih poslovnih karijera, COTRUGLI i partneri su do sada uložili preko 3 miliona eura u cijelom regionu.

Po prvi put ove godine, COTRUGLI će dodijeliti stipendije za Executive MBA program najboljim menadžerima Crne Gore.

Kako se bliži kraj prijava za stipendije u Crnoj Gori, preporučujemo da se prijavite čim prije.

Selekcijski proces

Selekcijski proces kojim se biraju dobitnici EMBA stipendije se sastoji iz tri kruga.

  1. Prvi korak je online prijava, gdje se nalazi aplikacijski formular na engleskom
  2. Nakon što popunite online aplikaciju, komisija će pozvati kandidate koji zadovoljavaju kriterijume za stipendiju u drugi dio selekcijskog procesa, koji se sastoji od evaluacijskog intervjua sa predstavnicima škole
  3. Najbolji kandidati će biti pozvani da urade rad na temu koji COTRUGLI odredi.

Dosadašnja iskustva stipendijskih kandidata ukazuju da je čest motiv za prijavu veća konkurentnost prilikom zapošljavanja ili napredovanja u karijeri. 

Pored toga, kandidati koji planiraju da započnu sopstveni biznis ili razviju sadašnji, kao prednost MBA programa ističu jačanje preduzetničkog kapaciteta, ali i upoznavanje vrhunskih stručnjaka sa kojima će dijeliti znanja i iskustva. Kao jedan od glavnih motiva za prijavu,kandidati ističu međunarodnu akreditaciju AMBA asocijacije.

Razmjena iskustva kao najefikasniji oblik učenja

Suštinska vrijednost MBA programa je primjenjivost svega što naučite na izazove i prilike u poslovnom svijetu. Princip rada je case study metoda u kojoj se obrađuju konkretni poslovni slučajevi iz čitavog svijeta, sa naglaskom na poredjenje sa lokalnim tržištem. Osim toga, polaznici rade u timovima, a članovi tima dolaze iz različitih branši. Timski način rada se primjenjuje zbog činjenice da upravo razmjena iskustva omogućuje najefikasnije učenje. Nakon predavanja vaše radno mjesto postaje laboratorija u kojoj testirate sve što ste naučili na predavanju.

O školi

COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u regionu JI Evrope posvećena edukaciji i podršci biznis lidera.  Kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) COTRUGLI pruža visoko profesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Sa dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, kao i sa četiri kancelarije u Ljubljani, Sofiji, Bukureštu i Beču, pokriva tržište od 9 zemalja (Srbija, Bugarska, BiH, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija, Crna Gora i Austrija) sa tendencijom daljeg regionalnog širenja.

Prijavite se danas da osvojite jednu od 6 stipendija!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *