Lovćen banka otvara filijalu na Cetinju

Dodajte komentar

Lovćen banka otvoriće danas filijalu na Cetinju, u Njegosevoj ulici broj 35.

Planirano je da na ceremoniji otvaranja bude izveden plesni , nakon čega će govoriti predsjednik Odbora  direktora Lovćen banke Andreas Zeisler, glavna izvršna direktorica Banke Aleksandra Popović i direktor cetinjske filijale i rukovodilac poslovne mreže Lovćen banke Predrag Vušurović. 

„Građani Cetinja će, u moderno opremljenoj filijali Lovćen banke, sa posvećenim timom, brzo i lako dobiti proizvode i usluge koji su im potrebni“, saopšteno je iz Lovćen banke.

Inače, ovo je četvrta filijala Lovćen banke, koje su ranije otvorene u Podgorici, Baru i Kotoru, a planira se otvaranje novih filijala u Budvi, Herceg Novom i Nikšiću.

„Širenjem mreže svojih filijala, Lovćen banka nastavlja da stvara nove ekonomske šanse za crnogorska preduzeća i građane i time podržava razvoj zemlje“, ističe se u saopštenju.

Podsjećamo, Lovćen banku su, u avgustu 2014, osnovali crnogorski građani zajedno sa njemačkim državnim investiciono-razvojnim fondom DEG-om (dio KfW grupe), jednim od najvećih finansijsko-razvojnih institucija u Evropi. Partnerstvo sa njemačkim DEG-om čini Lovćen banku jedinstvenom na crnogorskom tržištu, kao i sigurnom finansijskom institucijom za sve građane i preduzeća.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *