Radnom akcijom Sava Montenegro osiguranja obilježen dan grupe Sava Re

Dodajte komentar

Sava Montenegro osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, organizovalo je akciju farbanja i postavljanja novih klupa i čišćenja spomenika Petra II Petrovića Njegoša, u istoimenom parku u Podgorici.

Akciju sprovodimo u Njegoševom parku jer je ovo mjesto gdje veliki broj naših sugrađana provodi svoje slobodno vrijeme – rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro AD. – Zahvaljujemo se prijateljima iz JP Zelenilo na srdačnoj pomoći i svim dragim sugrađanima koji su nas bodrili u toku trajanja akcije. Ovo je nastavak dobre saradnje i akcija koje Sava Montenegro osiguranje sprovodi i na taj način doprinosi društvenoj zajednici.

U akciji je volonterski učestvovalo oko 70 zaposlenih Sava Montenegro osiguranja. Dok je jedna grupa zaposlenih farbala zamijenjene daske na postojećim klupama, druga grupa je učestvovala u kopanju rupa i betoniranju postolja za nove klupe. Na radost svih posjetilaca, očišćeni su grafiti koji su prekrivali spomenik velikog crnogorskog pisca i vladara Petra II Petrovića Njegoša u centru parka.

Zaposleni u JP Zelenilo su pomogli predstavnicima Sava Montenegro osiguranja da montiraju nove daske i postave nove klupe. Potvrdili su da je akcija čišćenja Njegoševog spomenika, obnavljanja i farbanja klupa u ovom parku bila odlična ideja i da su sigurni da će građani znati da cijene novi izgled parka.

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re, pruža usluge neživotnih osiguranja na crnogorskom tržištu već 15 godina, sa tržišnim učešćem od oko 20%.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *