COTRUGLI Business School: MBA program – katalizator za uspješnu karijeru

Dodajte komentar

COTRUGLI Business School i Asocijacija Menadžera Crne Gore dodjeljuju najboljim crnogorskim menadžerima stipendije za Executive MBA program vrijedne 63.000€. Pozivamo sve kandidate koji zadovoljavaju uslove za stipendije da se prijave do 5.juna, 2015.godine ovdje.

Šta je MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je vodeći standard poslovne edukacije u svijetu. Suštinska vrijednost MBA programa je primjenjivost svega što naučite na izazove i prilike u poslovnom svijetu. Program uzima u obzir sve najvažnije aspekte poslovanja i omogućava razvoj „hard skills“, kao i „soft skills“ (komunikacija, prezentovanje, pregovaranje).

„COTRUGLI MBA program omogućava sistematski i sveobuhvatan pristup menadžerskom obrazovanju i kao takav je katalizator za uspešnu karijeru.“, kaže Katarina Vladić, izvršni direktor škole.

Šta MBA donosi Vama?

S obzirom na sadašnju tržišnu situaciju, sve se veća pažnja posvećuje kvalitetu i praktičnosti programa gdje je najveći naglasak na brzi povrat uložene investicije. Investiranje u sebe i svoje znanje daje Vam komparativne prednosti koje Vam omogućavaju bolju poziciju na tržištu rada i stavljaju Vas u bolju pregovaračku poziciju kada se radi o plati i opštim uslovima.

Šta MBA donosi Vašoj kompaniji?

Slanjem zaposlenih na MBA program, kompanije podstiču korporativno preduzetništvo i izvlače maksimum iz svojih zaposlenih. Na taj način osiguravaju konkurentnost na tržištu pomoću najvrjednijih resursa – svojih zaposlenih. Osim toga, MBA potvrđuje da je polaznik stekao kompetencije u svim važnim upravljačkim ulogama koje postoje u modernim korporacijama.

Jedna od dobitnica stipendije Mirjana Stojanović, koja kao Account menadžer u Ericsson-u ima uvid u individualne i kompanijske benefite MBA programa, ističe: „COTRUGLI MBA program mi je omogućio struktuirani okvir u profesionalnom razvoju i vrijednu mrežu koje se sastoji od kolega i prijatelja sa veoma bogatim i raznovrsnim profesionalnim iskustvom.”

Stipendijski proces, sa druge strane, je jedinstvena prilika da postanete polaznik medjunarodno akreditovane poslovne škole.

Iskustvo stipendiste Petra Marinkovića, IT menadžera Dominion Voting sistema, upravo to i pokazuje:  „Od prvog trenutka, i same prijave za stipendiju, za koju vam nije potrebno više od 5 minuta, preko početnih usmenih intervjua sa zaposlenima COTRUGLI-a do samog kraja, cijeli proces je bio odlično osmišljen i više nego uspješno realizovan u praksi. Kroz ovo iskustvo sam uvidio pun potencijal COTRUGLI MBA programa, kao i sve prednosti ove škole, te preporučujem i drugima da isprobaju svoje znanje i pokušaju da kroz stipendiju postanu dio COTRUGLI porodice”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *